Inzake decoratie voor zowel binnen als buiten biedt Davanti Home Ideas een ruim assortiment artikelen aan op haar Webshop. Een brede waaier van klassiek tot modern, en dit in achtname van ieders budget.

Davanti Home Ideas (www.davanti.be) is een Belgische e-commerce site, gespecialiseerd in tapijten, vouw- en paneelgordijnen en Luxaflex artikelen. Wij zetten ons gestadig in ons aanbod verder aan te vullen met de nieuwste tendensen. Kwaliteit en estethiek staan bij ons op de eerste plaats.

Vind u niet onmiddellijk iets ? Aarzel niet ons te contacteren, we staan steeds klaar om u bij te staan of raad te geven.
Harmonie, feng shui, materiaalkeuze, opmeting, … het behoort allemaal tot onze dienstverlening.


Davanti is tevens officiële dealer van Luxaflex.

Bent u particulier of professioneel op zoek naar een extra of nieuwe toets voor uw interieur of werkomgeving, of had u graag raad of bijstand voor het inrichten van uw ruimtes? Wij staan steeds voor u klaar !

De drijvende kracht achter Davanti bestaat uit twee gepassioneerden inzake decoratie die u, op basis van hun contacten en ervaring, een uitgelezen selectie aanbieden van kwalitatieve produkten, stuk voor stuk gekozen met smaak en gevoel voor estetiek.


Compare 0