Raambekleding is essentieel voor de decoratieve afwerking van een leefruimte. Davanti Home Ideas biedt u een waaier aan mogelijkheden. Alles wordt op maat gemaakt.

Raamdecoratie is één  van de belangrijke factors voor het afwerken van een ruimte.

 

Davanti biedt een aantal uitgemeten gebruik- en onderhoudsvriendelijke produkten aan, op maat gemaakt in een Belgisch atelier en verzorgt tevens een professionele plaatsing.

 

Ontdek de laatste technieken inzake vourwgordijnen, paneelgordijen en overgordijnen om de lichtinval van uw ruimte te bepalen, u van de zon de beschermen, de warmte te bevorderen of om uw interieur een intieme touch te geven.

Ons volledig gamma gordijnen, zowel rol-  als vouw- en paneelgordijnen worden op maat geconfectioneerd in diverse uitvoeringen (lichtdoorlatende, thermisch, verduisterend), kleuren en materialen.

 

 Vouwgordijnen

 

Al onze gordijnen, onafgezien van hun uitvoering (lichtdoorlatend, semi-transparant of verduisterd), worden met luxueuze en kwalitatieve stoffen geconfectioneerd.

De vouwgordijnen worden voorzien van verzwaringslatten en degelijke baleinen om mooie strakke plooien te verzekeren. De kettingbediening is beschikbaar in plastiek of een variant in metaal.

 

Davanti gebruikt kwalitatieve optreksystemen die een makkelijke bediening garanderen, ook bij brede ramen. De bediening kan naar wens links of rechts worden geplaatst.

Wenst u de stof van uw gordijnen te personaliseren ? Davanti kan het realiseren. Neem hiervoor contact op met ons : info@davanti.be


Compare 0